• OGYI Gyártási engedély

 • Minőségpolitika

  A Pharmatan kft. tevékenységének és minőségpolitikájának fő célja, hogy növelje versenyképességét, magas színvonalú szolgáltatásaival növelje piaci részesedését és megrendelőinek elégedettségét. Minőségirányítási rendszerünk garantálja a cég által nyújtott szolgáltatások mindenkori megfelelőségét, ezek minőségének folyamatos fejlesztését.
  Megrendelőink elégedettségét – hagyományainkhoz híven – mind teljesebb körű szolgáltatásokkal kívánjuk fokozni.
   
  Céljaink megvalósítása érdekében a vezetésen belül meghatároztuk a minőségirányítási rendszer működtetéséért és fejlesztésért való felelősségeket. Minőségirányítási rendszerünk minden elemét felülvizsgáljuk, a felülvizsgálatokat tervezetten és ellenőrzötten hajtjuk végre, ezáltal biztosítjuk a folyamatos fejlesztés lehetőségét.
  A vállalkozás sikerességét szolgáltatásaink minőségi színvonala, a társaság szakembereinek tudása és szakmai tapasztalata jelenti. Folyamatosan figyeljük a piaci igények változásait a szakmai konferenciákon, kiállításokon, a világhálón, szakembereink továbbképzéseken vesznek részt. Az ily módon megszerzett információkat visszacsatoljuk folyamatainkba, ezzel biztosítva szolgáltatásaink korszerűségét.
  Szolgáltatási folyamatainkba bevont beszállítóink és alvállalkozóink megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk, ezzel biztosítva a megfelelő színvonalú, vevő által elvárt minőséget, a vevő hosszú távú megelégedettségét.
  A cégvezetés feladata, hogy olyan környezetet biztosítsunk munkatársaink számára, ahol képzettségüket és képességüket a vállalkozás és saját érdekük érvényesítése eléréséhez kamatoztatni tudják.
  Vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a minőségi munkavégzéshez.
  Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Üzletpolitikánk alapvető eleme, hogy szolgáltatásainkat versenyképes áron és magas színvonalon tudjuk nyújtani, a vállalási határidők betartásával.
  Ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése érdekében kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot alakítottunk ki és tartunk fenn beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal.
  Elvárjuk, hogy minden alkalmazott és bevont alvállalkozó személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.
   
  A Pharmatan kft. nevének össze kell forrnia a partnereink szemében a minőséggel, korszerűséggel, megbízhatósággal és rugalmas üzletpolitikával.

  Vissza