• OGYI Gyártási engedély

 • GINOP-8.3.5-18

  A kedvezményezett neve: PharmaTan Kereskedelmi és Logisztikai Szolgáltató, Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
   
  A projekt címe: „Tárgyi eszköz beszerzése, mely lehetővé teszi a Pharmatan Kft. portfóliójának bővítését”
  A visszatérítendő hitel összege: 17 640 000 Ft
  A támogatás mértéke (%-ban): 90 %
   
  A projekt tartalmának bemutatása:

  A fejlesztéssel egy kozmetikai keverő rendszer kerül beszerzésre mely lehetővé teszi a Pharmatan Kft. szolgáltatási portfóliójának bővítését, megrendelői igények kiszolgálását széleseb körben. A keverő rendszerrel lehetőség van speciális kozmetikai minőségű termékek készítésére.
  A fejlesztéssel gyártási tételek és a termék spektrum szélesebbé vált. A saját fejlesztésű receptúratár létrehozására is lehetőség van, a kapacitással rendelkezésre áll a gyártási lehetőség.
  A PharmaTanKft.-t 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy logisztikai tanácsadó szolgáltatást nyújtson a Magyarországon működő gyógyszercégeknek.
  A fejlődés következő lépését a tevékenység bővítése jelentette, mely során gyógyszerek, gyógyászati készítmények raktározásával, logisztikai szolgáltatással bővült profilunk a humán majd az állatgyógyászat számára. A Pharmatan Kft. a megbízókkal kötött szerződés szerint alaki hibás engedély alapján gyógyszerek, állatgyógyászati készítmények, gyógyhatású készítmények, táplálék kiegészítők és tápszerek másodlagos csomagolását végzi. Csomagolási tevékenységünket csongrádi üzemünkben végezzük, hatósági engedéllyel, állandó minőségi felügyelettel, a GMP előírások és az érvényes jogszabályok figyelembevételével. Humán- és állatgyógyászati termékek nagykereskedelmi raktározását csongrádi telephelyünkön, a GMP, GDP előírások és az érvényes jogszabályok figyelembevételével végezzük. Szolgáltatásaink kínálatát a megbízóink igényeihez és elvárásaihoz igazodva állítjuk össze. 
  Partnereinket igyekszünk egyedi igényeik szerint kiszolgálni, mindenkor a lehető legszélesebb körben alkalmazkodva működési rendszerükhöz. Cégünk valamennyi partnerével hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszik, különös figyelmet fordítva a kapcsolattartás mindenkor megfelelő minőségére.
  Szervezetünk jelenlegi piaci helyzete, szolgáltatásaink továbbfejlesztése érdekében minden rendelkezésre álló eszközzel arra törekszünk, hogy a Minőségpolitikai Nyilatkozatban megfogalmazott céljainkat elérjük és kötelezettségeinket teljesítsük. A megvásárolni kívánt géppel a  vevőink gyorsabb korszerűbb kiszolgálása válik lehetővé, a gyártási idő csökkentésével.
  A projekt befejezési dátuma: 2019.12.31.
   
  Projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18

  Vissza